donderdag 23 mei 2013

Kittens... 5 weken en 4 dagen oud

Afgelopen maandag en gisteren zijn de eerste belangstellenden voor de kittens langs geweest. Het was heel fijn om kennis te maken met hun toekomstige baasjes. Lilly en Rocky blijven straks gezellig bij elkaar en verhuizen naar  Zeewolde, Lana verhuist naar Stuifwolde en Timmie verhuist zelfs helemaal naar Den Haag. Deze kittens hebben dus al hun gouden mandje gevonden. Voor zowel Max als Tommie is er ook belangstelling maar het is nog even afwachten hoe dat gaat. Tenslotte blijf dan Mara nog over. Dit schatje blijft gezellig bij ons wonen. De laatste dagen door alle drukte niet veel tijd gehad om foto's te maken maar hier zijn er weer een paar. Hoop de komende dagen weer wat meer foto's te kunnen maken.





2 opmerkingen:

  1. Leuk hoor! Ze zien er goed uit, geniet je er nog steeds zo van?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mandy en Ruud (Zuid-Holland)26 mei 2013 om 06:38

    Hallo Maaike,

    Wij vinden het geweldig hoe jij het hele proces in beeld brengt en verwoord. Onze complimenten!

    De afgelopen periode zijn wij opzoek gegaan naar een kitten. Het internet biedt daar veel voor, maar dat is dan ook heel verschillend in aanbod en omgang met geïnteresseerden.
    Jij bent uniek op de wijze waarop jij de mensen informeert dat er een mogelijkheid is om een kitten te kopen, wat hun achtergrond is en welke groei ze doormaken. De betrokkenheid daarbij is groot. Bij jou gaat het om het welzijn van de moeder en de kitten boven het geldelijk gewin. Dat laatste is duidelijk nooit jouw insteek geweest en de enige reden wordt ook als eerste verwoord bovenaan je blog.
    Wat een verademing was het toen wij toevallig bij jouw kittendagboek terecht kwamen. Vele teleurstellingen hadden wij daarvoor gehad: de advertentie stond nog online (in 2 gevallen), maar de kitten was allang verkocht; gereageerd op de advertentie (in 6 gevallen), maar nooit een reactie teruggekregen; gereageerd door te bellen en tweemaal contact gehad, maar nooit meer teruggebeld (echt bizar was dat).

    Ook de manier waarop jij vervolgens contact hebt met geïnteresseerden en echt kijkt of er een goede match is met de kitten heeft op ons een positieve indruk gemaakt.
    Je krijgt van ons een verdiende pluim via deze reactie. Een perfect voorbeeld van hoe het ook kan!

    Tot slot zijn wij super blij een kitten te hebben mogen uitzoeken en zien ernaar uit dat hij over een paar weken bij ons vieren thuis komt. Zijn warme bedje is al gespreid.

    Met hartelijke groet,

    Mandy en Ruud

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.
Groetjes,
Maaike