zondag 9 december 2012

Yara

Ik zal jullie eerst wat over Yara vertellen. Yara is geboren op 3 september 2011 en is hier als kitten van 8 weken oud komen wonen. Ze is een kruising maine coon. Haar moeder is een maine coon en haar vader een Europese korthaar. Op de bovenste foto zie je Yara haar moeder. De andere foto's zijn van Yara als kitten. Het leek er echt op dat ze halflangharig zou worden maar nu zie je er niet heel veel meer van. Ze heeft wel een hele dikke wollige vacht en bij haar pootjes, achterlijf is het haar nog wel iets langer. Haar staart is wel wat dikker dan die van onze gewone kat.


Toen we haar op gingen halen schrokken we echter van hoe klein ze was. Maar omdat ze er toch wel gezond uit zag hebben we haar toch maar mee genomen. Bij thuiskomst bleek ze nog geen 500gr te wegen. Gelukkig groeide ze bij ons elke week wel 100 gr of meer en nu is ze echt een zwaar gewicht. Later zijn we er trouwens achter gekomen dat haar vorige eigenaar een broodfokker is. Haar moeder krijgt elk half jaar een nestje.  Erg zielig. Yara  is geen schootligger maar wel een ontzettend lieve kat die van veel aandacht houdt en graag opgetild mag worden. 

1 opmerking:

  1. Hoi Maaike,ach wat leuk zeg !! en er komt een rode kater bij ?? ik zou graag een katertje willen en dan als er eentje rood is.....dan heeeeeel graag een rode dus !!
    Wij wachten rusit af.

    Groetjes
    Dicky Marie

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.
Groetjes,
Maaike